Suosituimmat iPhone -sovellukset auttavat sinua hallitsemaan taloutta kuin ammattilainen

Read Time:1 Minute, 52 Second

Talousasioiden hoitaminen ammattilaisen tavoin ei aina tarkoita pankin tai rahoituslaitoksen vierailua. Kun eri sovellukset ovat ladattavissa iPhonellesi, voit nyt istua alas, rentoutua ja selata alas tarkistaaksesi viimeisimmät tilastotiedot taloudestasi. Olipa yrityksesi sitten maksamassa luottokorttivelkasi tai hallinnoit rahoitussalkkua, App Store on täynnä luetteloa sovelluksista, jotka tekevät talouden hoidosta helppoa. Nyt on aika tutustua enemmän näihin sovelluksiin ja jättää hyvästit painetuille talousasiakirjoille.

Chase Mobile

J.P.Morgan Chase Inc: n tuottama Chase Mobile asettaa innovatiivisen mobiilipankin riman. Tällä sovelluksella on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka toimivat yksinkertaisen suojatun kirjautumisen ja tiliotteiden saldojen lisäksi. Jos olet Chase -asiakas ja olet ladannut tämän sovelluksen iPhonellesi, voit tarkistaa tekemäsi talletukset ja maksaa laskusi milloin ja missä tahansa. Voit jopa lähettää rahaa yhteystietoihisi yksinkertaisesti käyttämällä Henkilökohtaista nopeaa maksutoimintoa. Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee tästä luotettavan sovelluksen talouden hallintaan? Sovellus päivitetään silloin tällöin, joten voit saada paremman rahoitussovelluskokemuksen.

Mint.com Personal Finance

Mint.com on mobiilisovellus ja verkkopalvelu. Mint.com on suunnitellut ja lanseerannut tämän ilmaisen sovelluksen, joka on täynnä toimintoja, jotka saavat sinut arvostamaan uutta taloushallinnon maailmaa. Voit periaatteessa käyttää olemassa olevaa Mint.com -tiliäsi, jos sinulla on sellainen, tai ladata sovelluksen suoraan iPhonestasi. Tulet varmasti rakastamaan sen budjetointi- ja raportointityökaluja, joiden avulla voit seurata talouttasi, vaikka olisit kiireinen. Voit jopa synkronoida sovelluksen kaikilla laitteillasi. Jos turvallisuus huolestuttaa, Mint tarjoaa PIN- ja salasanasuojauksen.

BillTracker

BillTracker on hieno sovellus, jonka avulla voit hallita talouttasi iPhonen kautta. Mitä tämä sovellus tekee? Kuten nimestä voi päätellä, sen avulla voit seurata laskuasi, mikä helpottaa niiden maksamista ajoissa. Tässä sovelluksessa on kalenteri, joka näyttää laskusi erääntymisajan, ja sovellus tallentaa myös tietoja maksunsaajasta, mukaan lukien verkkosivusto ja puhelinnumerot. Sovellus säilyttää myös tekemiesi maksujen historian ja voi auttaa sinua käsittelemään toistuvia kuluja. Tämä maksaa 1,99 dollaria latausta kohden.

Tarkistaa

Tämä sovellus, joka tunnettiin aiemmin nimellä PageOnce, on ollut henkilökohtainen suosikki monille iPhone -käyttäjille, jotka haluavat hoitaa raha -asiat kotona ja toimistossa. Se tukee tuhansia välittäjiä, luottokorttiyhtiöitä ja pankkeja sekä verkkokauppatilejä ja kanta -asiakaspalkintoja.

SplashMoney

Jos etsit henkilökohtaista rahoitussovellusta, jossa on luettelo rakastettavista rahanhallintaominaisuuksista, SplashMoney on hyvä valinta. Tämän sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden langattomasti verkkopankkitapahtumiin murehtimatta turvallisuudestasi. SplashMoney sisältää suojatun salauksen, ja iPhone -sovelluksesi lataus voidaan myös synkronoida SplashMoney Desktop -sovelluksen kanssa, jos haluat. Sovellus maksaa 2,99 dollaria ja joudut myös maksamaan erikseen, jos päätät ladata työpöytäversion.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 4 parasta Android -sovellusta jääkaapin käytön hallintaan
Next post Miten keskustelubotit ovat muokanneet rahoituspalvelualaa viime aikoina?