Parhaat iOS -sovellukset, jotka voivat auttaa sinua ostamaan ikkunahoitoja

Read Time:1 Minute, 48 Second

Ikkunahoitojen ostaminen voi olla melko haastavaa. On monia asioita, jotka on otettava huomioon, vaikka sinun on myös harkittava talosi suunnittelua. Hyvä uutinen on, että voit nyt viitata tiettyihin iOS -sovelluksiin helpottaaksesi koko prosessia. Lue lisää näistä sovelluksista ja katso, mitä nämä valinnat tuovat ikkunahoitojen ostamiseen.

1. Balin kaihtimet

Bali Blinds loi tämän sovelluksen helpottaakseen ikkunahoitojen ostamista kuluttajille. Tämä sovellus toimii periaatteessa antamalla sinulle pääsyn luetteloon eri kaihtimista eri tarpeisiisi. Tämän sovelluksen kautta voit myös tehdä suoria ostoja yritykseltä. Tässä sovelluksessa on luettelo muista työkaluista, mukaan lukien työkalut, joita voidaan käyttää verhojen ja sävyjen vertailuun, sekä sovellus, joka opastaa ikkunan mittaamisessa.

2. Blinds.comin Window Shopper

Itse sovelluksen nimi kuvaa jo, mistä sovelluksessa on kyse. Kyllä, se on todellakin hyvä työkalu ikkunaostoksille, erityisesti ikkunakäsittelyjen suhteen. Sovelluksen avulla voit käyttää Blinds.com -ikkunakäsittelyluetteloa. Kun olet tehnyt valinnan luettelossa olevista luetteloista, voit nyt nähdä, sopiiko valinta täydellisesti ikkunoihisi. Miten teet tuon? Sinun on vain otettava kuva ikkunastasi, niin tämä sovellus vastaa ikkunaasi valintaasi. Lataa tämä ilmaiseksi App Storesta.

3. DecorMate Windows

Tämä sovellus toimii samalla tavalla kuin Window Shopper -sovellus, koska sen avulla voit ottaa ikkunastasi kuvan nähdäksesi, mitkä valitsemistasi ikkunakäsittelymalleista toimivat täydellisesti ikkunassasi. DecorMaten avulla voit myös valita eri ikkunoiden käsittelyväreistä, materiaaleista ja tyylistä. Mikä tekee tästä sovelluksesta erilaisen kuin Blinds.comin, on se, että tämä saa sinut ottamaan ikkunan kuvan ensin, ja sinulle esitetään valintoja, jotka sovelluksen mielestä ovat ikkunallesi parhaita. Sinulla on sitten mahdollisuus laskea valintasi parhaisiin räätälöityihin ikkunahoitovaihtoehtoihin.

4. Ikkunoiden pukeutumisen taide

Tämä iPad -lisäys tulee Hunter Douglasilta ja on kuva hänen virtuaalisesta ikkunamuodin showroomistaan. Tämä sovellus tarjoaa sinulle virtuaalisen matkan esittelytilaan, joka esittelee sinulle satoja kangas-, väri- ja muotoiluvaihtoehtoja. Sen lisäksi, että ostat ikkunanhoitotarpeitasi, tämä Hunter Douglas -sovellus auttaa sinua myös löytämään lähimmän Hunter Douglas -kaupan paikaltasi. Se helpottaa ostoksia ikkunoiden käsittelyssä napauttamalla ja koskettamalla.

5. Valokuva

Jos olet enemmän perinteinen ostaja, joka mieluummin puhuu kontaktorin kanssa ikkunakäsittelyjen tilaamisen suhteen, tämä sovellus on yksi valinta, jota voit käyttää. Valokuvamitat, kuten nimestä voi päätellä, toimivat, kun otat valokuvia ikkunoistasi. Sieltä voit piirtää suoraan mitat kuvaan. Sinulle annetaan jopa täysi muokkausnäkymä, jotta voit tallentaa mittauksia ja kirjoittaa ne muistiin. Kun olet valmis, voit nyt etsiä palveluntarjoajaa, joka auttaa sinua valitsemaan oikean ikkunakäsittelyvalinnan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 kätevää älypuhelinsovellusta, joista pidät
Next post 4 parasta Android -sovellusta jääkaapin käytön hallintaan