5 kätevää älypuhelinsovellusta, joista pidät

Read Time:1 Minute, 53 Second

Tekniikka on helpottanut elämää monin tavoin, ja tämä näkyy eri sovellusten laajalla valikoimalla eri toimintojen suorittamiseen. Älypuhelimet ovat muuttaneet elämää, ihmisten tapaa ajatella, ja tänään löydät sovelluksen, joka auttaa sinua suorittamaan kaikki tehtävät kätevästi. Sovellukset vaihtelevat tehokkuutta lisäävistä työkaluista viihdettä tarjoaviin työkaluihin. Seuraavassa on joitain autosovelluksia, jotka auttavat muuttamaan elämääsi.

GasBuddy

Tämä ilmainen sovellus on saatavana Android-, iOS- ja Blackberry -laitteille. Sinun ei tarvitse maksaa enemmän kuin joudut, ja ajaminen ympäri vertaillaksesi pumppujen hintoja on polttoaineen hukkaa! GasBuddyn avulla pääset käsiksi kaikkiin tarvitsemiisi tietoihin eri polttoainelajien paikallisista kaasun hinnoista. Sovellus antaa sinulle jopa ajo -ohjeet sijaintiin.

Korjaus Pal

Kun haluat tietää, minne voit viedä autosi korjattavaksi, Repair Pal voi antaa sinulle tarvitsemasi tiedot. Voit välttää ajamista eri mekaanikoille ja sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvosi jättämisestä vääriin käsiin. Valitsemalla ajoneuvotyypin ja tarvitsemasi korjauksen voit selvittää arvioidut kustannukset. Riippumatta siitä, onko sinun tarpeen korjata tuulilasi tai vaihtaa renkaat, tämän ilmaisen iOS- ja Android -sovelluksen avulla pääset käsiksi joihinkin arvioihin, jotta saat tarvitsemasi tiedot ennen auton viemistä mekaanikolle.

Waze

Jos olet kyllästynyt viettämään kaiken aikasi jumissa liikenteessä, sinun on hankittava Waze. Ilmainen iOS ja Android

sovellus tarjoaa muutakin kuin navigointiapua, se auttaa välttämään viivästyksiä. Voit käyttää tietoja liikenneruuhkista ja onnettomuuspaikoista reaaliajassa. Sovellus auttaa sinua suunnittelemaan reittisi ja saat jopa kaasun hinnat ja tiedot liikenneviranomaisten läsnäolosta. Wazen valtava etu on, että se ei rajoitu tietoihin moottoriteistä ja tärkeimmistä tiejärjestelmistä, vaan sisältää myös sivukadut.

Auto Minder Plus

Tämä sovellus, joka on saatavana iOS: lle, auttaa sinua pysymään ajan tasalla autosi huollosta. Kun tiedät, kuinka tärkeää ajoneuvosi ylläpito on, arvostat tätä työkalua, joka helpottaa työtäsi. Car Minder Plus muistuttaa sinua, kun ajoneuvosi on huollettavana, ja kirjaa jopa korjaukset ja huollot. Sovellus seuraa myös polttoainetaloutta ja voit lukea kaikki tiedot yksinkertaisella, helposti luettavalla kaaviossa. Sinulla on oma kalustopäällikkö ja voit hallita jopa useita autoja.

Todistaja ajo

Kojelaudat ovat käteviä, kun haluat suojautua huonoilta kuljettajilta ja vakuutuspetoksilta. Kamera voi jopa saada sinut pois ansaitsemattomasta lipusta. Kallisen kojelaudan asentamisen sijaan voit muuntaa älypuhelimesi yhdeksi. Sovellus tarjoaa tallennustoiminnon ja kirjaa myös päivämäärän, kellonajan, nopeuden ja sijainnin. Sovelluksessa on myös ominaisuus, joka havaitsee onnettomuudet ja lähettää ilmoituksen sähköpostitse. Sinun tarvitsee vain asentaa puhelin tuulilasiin ja antaa sen tehdä kaikki työt.

Jos sinulla on auto ja älypuhelin, voit tehdä ajamisesta miellyttävän kokemuksen, joten kokeile näitä sovelluksia jo tänään!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pelaa pokeria verkossa ja pidä hauskaa
Next post Parhaat iOS -sovellukset, jotka voivat auttaa sinua ostamaan ikkunahoitoja