4 parasta Android -sovellusta jääkaapin käytön hallintaan

Read Time:1 Minute, 52 Second

Nykyään on olemassa Android -sovelluksia melkein mihin tahansa, ja tämä voi olla erittäin hyödyllistä. Tiedätkö, että keittiössämme on jopa jääkaappiin liittyviä sovelluksia? Esimerkiksi ihmiset, joilla on Android -laite, voivat helposti etsiä jääkaapin korjauspalveluja tai jopa hallita jääkaappiin tallennettuja ruokia vain käyttämällä matkapuhelinsovelluksiaan. Tässä on joitain parhaista jääkaappiin liittyvistä Android -sovelluksista Google Play Kaupassa tänään.

1. Jääkaapin tarkistus (ruoanlaitto -reseptit). Tämän upean Android -sovelluksen avulla voidaan saada luettelo resepteistä, jotka voidaan valmistaa käyttämällä asunnon omistajan tällä hetkellä jääkaapissa olevia esineitä. Ensinnäkin käyttäjien on valittava jääkaapissa olevat ainesosat, kuten tomaatit, munat ja niin edelleen. Jälkeenpäin heidän on määritettävä haluamansa aterian tyyppi, kuten alkuruoka, salaatti jne. Lopuksi käyttäjien on myös annettava aika, joka heillä on käytettävissään tietyn aterian valmistamiseen.

Kun nämä tiedot on syötetty, sovellus näyttää luettelon resepteistä, jotka voidaan valmistaa. Käyttäjillä on myös mahdollisuus sulkea pois tietyt ainesosat (jos he ovat esimerkiksi vegaaneja), lähettää koko ainesosaluettelo ystävälle tai jopa kehua heidän upeasta ateriansa Facebookissa.

2. Oma jääkaappi (ilmainen). Tämä on loistava sovellus käyttäjien jääkaapissa olevien tavaroiden järjestämiseen. Esimerkiksi asunnonomistaja voi lisätä tuotteita jääkaappiinsa ja syöttää viimeisen käyttöpäivän, ostopäivän, viivakoodin ja niin edelleen. Kuvia ja muistiinpanoja voidaan myös liittää lisättyihin tuotteisiin. Tämän seurauksena sovellus ilmoittaa käyttäjille, kun tietyt ainesosat vanhenevat, jotta he eivät syö vanhentuneita tuotteita. Lisäksi My Fridge (ilmainen) antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita useita jääkaappeja kerrallaan, lajitella ainesosaluettelon ostopäivämäärän, viimeisen käyttöpäivän jne. Mukaan ja lähettää ostoslistoja sähköpostitse.

3. Jääkaappi Friend Lite. Samalla tavalla tämä sovellus on erittäin hyödyllinen jääkaapissa olevien tavaroiden hallintaan ja sen selvittämiseen, millaisia ​​ainesosia on ostettava, kun vierailet ruokakaupassa. Periaatteessa käyttäjät voivat vain tarkistaa virtuaalisen jääkaapinsa ostoksia tehdessään selvittääkseen, tarvitseeko heidän ostaa lisää maitoa, munia jne. Lisäksi tämä sovellus ilmoittaa käyttäjille, mitä tuotteita heidän on käytettävä ensin, ja antaa heille mahdollisuuden lisätä niin monta kohdetta jääkaappiinsa kuin haluavat. Kaiken kaikkiaan Fridge Friend Lite -laitteessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, ja se voi jopa etsiä Internetistä reseptejä, jotka sisältävät tiettyjä ainesosia.

4. Jääkaappi. Yksinkertainen sovellus, jolla on yksinkertainen nimi, Jääkaappi antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä jopa 20 kohdetta virtuaalisiin jääkaappeihinsa, ja heitä varoitetaan, jos tietyt ainesosat vanhenevat pian. Myös kuvia voidaan liittää erilaisiin jääkaappituotteisiin ja tietysti rajattomaan määrään muistiinpanoja. Tämän sovelluksen tärkein etu on se, että se on täysin ilmainen käyttää ja sillä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joten käyttäjät eivät kärsi paljon vaivaa käyttäessään sitä.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Parhaat iOS -sovellukset, jotka voivat auttaa sinua ostamaan ikkunahoitoja
Next post Suosituimmat iPhone -sovellukset auttavat sinua hallitsemaan taloutta kuin ammattilainen